Om Dans i Pan Idræt

PanDans er en frivillig organisation, hvor trænerne, styregruppen og andre frivillige arbejder ulønnet. Kontingentet går til at dække udgifter i forbindelse med undervisning og drift. PanDans’ overordnede formål er at:

1) skabe rammerne for et socialt standard-/latin-dansemiljø, for dansere på alle niveauer, som bygger på tolerance, mangfoldighed og frisind.
2) synliggøre og udbrede kendskabet til standard-/latindans, hvor herre-/dameroller ikke er begrænsede af det fysiske køn.
3) udbyde undervisning og afholde sociale dansearrangementer og konkurrencer.

Hvis du ikke allerede har en dansepartner, så mød op alligevel – vi hjælper dig gerne med at finde en partner. PanDans underviser både same sex-par og mix-par.

PanDans tilbyder undervisning på følgende niveauer: Begyndere, Letøvede, Øvede, Rutinerede og Turnering. PanDans tilbyder fri træning i løbet af ugen for alle medlemmer. På Begynder, Letøvede, Øvede og Rutine undervises i både standard- og latindanse: Standard: Vals, Tango, Quickstep, Slowfox og Wienervals. Latin: Cha-cha-cha, Rumba, Jive, Samba og Paso Doble. På Turnering & Teknik er standard- og Latin-undervisning adskilt.

For mere information og holdoversigt se på vores hjemmeside.

p

Pris

Kontingent til PanDans er på 445 kr. pr. halvår. 

Derudover grundkontigentet for medlemskab af Pan Idræt: 390 kr. om året.

Styregruppen for PanDans

Malene Olsen

Malene Olsen

Formand

Niels Henrik Hartvigson

Niels Henrik Hartvigson

Styregruppemedlem

Kasper Bang Jensen

Kasper Bang Jensen

Næstformand

Jacob Holch

Jacob Holch

Styregruppemedlem

Filip Jensen

Filip Jensen

Økonomiansvarlig

Kontakt