Om Pan Golf

Har du lyst til at prøve at spille golf?

Nybegyndere – og I der aldrig har prøvet at spille golf før:

Kom til Introdag i Smørum Golfklub lørdag den 4. maj 2019 kl. 10.30.

Er du interesseret i at spille golf, så hjælper vi dig gerne i gang. Styregruppen i Pan Golf sørger for, at du bliver hjulpet i gang og bliver introduceret til sporten. Som nybegynder tager vi dig med ud på driving range, hvor du får mulighed for at lære nogle grundlæggende teknikker til at slå til bolden. På Smørums par-3 bane kan du komme ud at spille golf uden at have et medlemskab, mod betaling af et lille engangsbeløb pr. gang. Pan Golf har hen over sommeren planlagte par-3 runder, hvor du vil kunne spille med øvede golfspillere samt andre nybegyndere.

Det er ikke nødvendigt at være medlem af en golfklub for at kunne være medlem af Pan Golf og deltage i par-3 matcherne. Hvis man vil spille andre baner, er det dog nødvendigt med at melde sig ind i en golfklub.

Pan Golf arrangerer træning for alle (pro-træning) ca. hver tredje uge henover sommeren.

Derudover afholdes sommerfest og julefrokost.

Alle arrangementer opslås i Pan Golf Facebook gruppe. Det er en lukket gruppe, men anmod gerne om medlemskab.

Øvede

For øvede golfspillere, arrangerer Pan Golf matches på intermediate banen, samt 9-og 18 hullers matches i Smørum Golf Klub og på andre golfbaner på Sjælland. Efter endt runde spiser vi nogle gange sammen i den klub hvor vi har spillet. Det er super hyggeligt. For at kunne deltage er det nødvendigt at have et DGU-kort.

Har du allerede et DGU-kort, så tøv ikke med at melde dig ind i Pan Golf. Vi spiller mange gode baner med præmier til de bedste på runden. Se mere i vores Facebook gruppe

Historie

Pan Golf blev stiftet en efterårsaften i 2006. Formålet var dengang som nu, at samle LGBT golfspillere til fælles oplevelser på og uden for banen. Vi er ca. 40 medlemmer, som er en herlig blanding af gode spillere og spillere der træner hårdt for at blive det.

Gennem årene har Pan Golf haft fokus på at kunne tilbyde træning med professionel undervisning samt udvide tilbuddene til nybegyndere, som har haft mulighed for at lære at spille golf på par 3 banen i Smørum Golfklub i selskab med etablerede golfspillere.

I det kommende år fortsætter vi med at sætte fokus på undervisning samt indlemmelse af flere medlemmer i vores forening. De flere tilbud har betydet at Pan Golf har oplevet en stigning i medlemmer hvilket betyder Pan Golf er i vækst og hele tiden fokuserer på at finde ny tiltag der er til gavn for vores medlemmer.

Pan Golf Logo

Hvor og hvornår

Følg med på Pan Golf på Facebook hvor du kan finde seneste nyheder og opdaterede spilledatoer.

Nybegyndere

Vi afholder Introdag i Smørum Golfklub lørdag den 4. maj 2019 kl. 10.30.

For nybegyndere der ikke er tilknyttet en golfklub, arrangeres matches på mindre par 3 baner. Det finder typisk sted i Smørum Golfklub eller på andre baner i forbindelse med 18-huls matches. Her er der inden vi går på par 3 banen fokus på opvarmning på driving range samt lette øvelser på putting green. Det er muligt at leje golfudstyr til få penge.
Har du lyst til at prøve en runde golf for at se, om det skulle være noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte os på golf@panidraet.dk

Øvede

Der arrangeres 18-huller matches cirka hver 3. uge på forskellige baner på Sjælland fra april til oktober
Kalenderen kan ses under fastgjorte opslag i Pan Golf på Facebook

}

Stævner og events

Pan Golf Mandagsgolf

Mandagsgolf skifter mellem Par 3 for begyndere, intermediate banen og 9 huller langbane for DGU spillere.
Se mere og tilmeld dig her
 

Introdag

En gang om året afholder Pan Golf Introdag, hvor alle er velkomne – øvede såvel som nybegyndere.

Lørdag den 4. maj 2019 afholder Pan Golf begynderdag. På denne dag får du som nybegynder en unik mulighed for at prøve spillet af. Vi giver en introduktion til spillet, og øvede Pan Golfere står klar med en goodiebag og følger dig rundt på Par 3 banen. Er du allerede etableret golfspiller og øvet er Introdag en fin mulighed til at se, om Pan Golf er noget for dig. Alle er mere end velkomne.

Læs mere og tilmeld dig via mail til golf@panidraet.dk

Pan Golf Open

Pan Golf Open finder sted lørdag den 24. august 2019 i Ree Golfklub ved Helsinge.
Turneringen er åben for alle, men kræver dog at man har et DGU-kort.

Hør mere ved at skrive en mail til golf@panidraet.dk
Der kommer også et link til tilmelding senere på året.

Pris

Det behøver ikke være dyrt at begynde at spille golf. Skal golfsporten prøves af, kan man leje et golfsæt. Finder du ud af at golfsporten er noget for dig, er det godt at investere i sit eget golfsæt. De første 1-2 år kan man sagtens benytte et brugt begyndersæt, der kan købes fra ca. 500 kr. Et nyt begyndersæt kan erhverves fra ca. 2000 kr. Et begynder golfsæt indeholder 5-8 jern, putter, taske (anskaf en bæretaske hvis du ikke ønsker at købe en vogn). Vent med at købe køller og drivere.

Disse ting er nødvendige at investere i:

 • Golfhandske
 • Tees, pitchfork, markør
 • Bolde

Man kan godt spille i kondisko og normalt fritidstøj. Vær dog opmærksom på at der er forskellig dress-code i de forskellige klubber. Bluse med krave (polo) er ofte påkrævet, jeans og joggingbukser er ikke velset. Golfsko er en fordel, men ikke nødvendigt.

Nødvendige investeringer Køb Leje
Begyndersæt inkl. taske Brugt: fra ca. 500 kr.
Nyt: ca. 2000 kr.
50 kr./gang
Handske Ca. 150 kr.  
Tees, pitch fork, markør 50 kr.  
Bolde 5-10 kr./stk.  
Bolde på driving range   25-45 kr./ gang


Vil du i gang kan du melde dig ind i Pan Golf og én golfklub (eksempel her, Smørum Golf Klub):

 • Nødvendigt udstyr (handske, bolde, tees, brugt golf sæt) i alt fra ca. 700 kr.
 • Medlemskab 3000 kr. årligt (betales halv årligt)
 • Medlemskab af Pan Idræt og Pan Golf 540 kr. årligt
 • Bolde på driving range 25-45 kr. pr. gang
 • Træningstimer i Pan Golf ca. 100 kr. pr. gang

 

Spiller du 1 gang om ugen i Smørum Golfklub bliver det ca. 350-450 kr pr. måned.
Spiller du mere end 2 gange pr. måned kan det hurtigt betale sig at anskaffe sig udstyr og melde sig ind i en klub.

Vælger du Smørum Golfklub, er det som nybegynder en god ide med et Intermediate medlemskab, hvor der er adgang til en 6-hullers Pitch & Put bane, 9-hullers Par 3 bane og 9-hullers intermediate bane. Er man en mere rutineret spiller, er der andre muligheder for medlemskaber i Smørum Golf Klub:

 • Fuldtidsmedlem 7.550 kr.*
 • Hverdagsmedlem 5.800 kr.*
 • 9 huls medlem 5.800 kr.*
 • Intermediate-medlem 3.500 kr.
 • Studerende 25-29 år 2.250 kr.

*Der kan være venteliste til disse medlemskaber

Alle kan spille på Pitch & Put og Par 3 banen. For at spille på intermediate banen, skal man have gået Par 3 banen på under 50 slag og have gennemført en slagprøve med en pro-træner. På Intermediate banen kan man spille sig ned i til handicap 55. For at spille sig under HCP 55 skal man deltage i en kaninturnering, som koster 40 kr. Når man har opnået HCP 54, kan man få DGU kort og dermed spille på 9-eller 18-hullers baner.

Vælger du en anden golfklub end Smørum får du som medlem af Pan Golf 20% rabat på greenfee i Smørum Golf Klub. (Priser i parentes).

 

18 huller:

 • Hverdage 350 kr. (280 kr.)
 • Weekend 450 kr. (360 kr.)

9 huller lang bane:

 • Hverdage 180 kr. (142 kr.)
 • Weekend 220 kr. (176 kr.)

Intermediate banen, 9 huller

 • Hverdage 170 kr. (136 kr.)
 • Weekend 210 kr. (168 kr.)

Par 3 banen, 9 huller

 • Hverdage 140 kr. (112 kr.)
 • Weekend 170 kr. (136 kr.)

Pitch & Putt banen, 6 huller

 • Hverdage 70 kr. (56 kr.)
 • Weekend 80 kr. (64 kr.)

Har du fået lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere information: golf@panidraet.dk

Pan Golf Protræning

v/ JOS Golf

Pan Golf har indgået en samarbejdsaftale med Smørum Golfklub. Vi kan derfor tilbyde træning til alle niveauer med Protræner Jesper O. Sørensen til en helt særlig pris på kun 85 kr. pr time. Træningen kan kun købes til denne pris, når du er medlem af Pan Golf.

Pro træning 2019 i Smørum Golfklub

Vi træner følgende ting i 2019

 • Grundsving
 • Chip
 • Driver
 • Putting
 • Bunker
 • Kort spil

Find datoerne i vores kalender i Pan Golf Facebook gruppen

Køb og tilmelding – klik her!

 

Mød spillerne

 

|

Rikko C. Steengaard – har spillet golf siden juli 2014
“Jeg har et par gange prøvet at stå på en golfbane, og sporten har altid fascineret mig. Men jeg har aldrig tidligere undersøgt, hvordan jeg skulle komme igang.

I Pan Golf har jeg mødt mange dejlige golfspillere, som har hjulpet mig igang og introduceret mig til sportsgrenen. De tager med ud og spiller uanset niveau og underviser undervejs.

Idag kommer jeg med de andre i Pan Golf ud på banen, så ofte muligheden byder sig. Jeg elsker at være ude i naturen og slappe af, og kun tænke på golf og det næste slag.”

Anne Hjorth Christensen – har spillet golf siden 2003

“Golfspillet begyndte for mig ved et hyggeligt socialt arrangement, hvor nogen i mit netværk introducerede mig for golf. Jeg slog mange slag i starten… også ud i luften og tænkte at jeg kommer aldrig op til det lille flag meget langt væk. Men det gjorde jeg og blev fanget af spillet. Golf giver mig meget bl.a. det sociale, frisk luft, en god lang gå-tur, legen, præstationen og higen efter at det næste slag bliver det bedste.
Jeg har været medlem af Pan Golf siden den første sæson i 2007 og nyder at mødes med de andre til de årlige 18 hullers matcher, hvor vi spiller på forskellige golfbaner primært på Sjælland og har en hyggelig dag sammen.

Siden 2014 hvor Pan Golf for alvor introducerede Pan Golf for Alle har jeg været medarrangør til Par 3 bane matcher, hvor nye golfspillere kan få en forsmag på det herlige spil. At se glæden i en nybegynders øjne når de gode slag bliver slået, er det hele værd. Den gode følelse i kroppen, når man rammer spot on kan ikke beskrives, men skal opleves.”

Billeder

Styregruppen for Pan Golf

Mikkel Dresler

Mikkel Dresler

Formand

Birgitte Høg

Birgitte Høg

Økonomiansvarlig

Kirsten Movsing

Kirsten Movsing

Styregruppemedlem

Pernille Heinecke

Pernille Heinecke

Styregruppemedlem

Heidi Heinecke

Heidi Heinecke

Styregruppemedlem

Kontakt

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Du accepterer, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste side. mere information

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Du accepterer, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste side. Ønsker du helt at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser.

Luk