Om Pan Golf

Har du lyst til at prøve at spille golf?

Nybegyndere – og I der aldrig har prøvet at spille golf før:

Kom til Pan Golf for Alle

Eller prøv en par 3 runde for begynder til mandagsgolf. Får du lyst til at melde dig ind i Pan Golf, kan du også deltage i protræning. Vi vil tage godt imod dig og vores motto er: Det skal være sjovt.

Øvede

Deltag i Pan Golf Open 2017

Vi spiller hen over sommeren 18 huls baner forskellige steder på Sjælland. Efter endt runde spiser vi nogle gange sammen i den klub hvor vi har spillet. Det er super hyggeligt. For at kunne deltage er det nødvendigt at have et DGU-kort.

Har du allerede et DGU-kort, så tøv ikke med at melde dig ind i Pan Golf. Vi spiller mange gode baner med præmier til de bedste på runden. Se mere under fanen “hvor og hvornår”

Historie

Pan Golf blev stiftet en efterårsaften i 2006 af Lis og Torben. Formålet var dengang som nu, at samle LGBT golfspillere til fælles oplevelser på og uden for banen. Vi er over 30 medlemmer, som er en herlig blanding af gode spillere og spillere der træner hårdt for at blive det.

Vi mødes jævnligt til 18-huls matcher rundt på Sjælland, hvor DGU spillere kan deltage. I Smørum Golfklub, hvor vi har base, mødes til pro træning, spil og hygge. Her kan alle være med. Vi mødes også i vinterhalv året, hvor vi spiller SimGolf i Grøndalscentret, arrangerer quizaftener om golfreglerne, holder julefrokost og kårer årets PanGolfer Gennem 2015 har Pan Golf haft fokus på at kunne tilbyde træning med professionel undervisning samt udvide tilbuddet til nybegyndere, som har haft mulighed for at lære at spille golf på par 3 banen i Smørum Golfklub i selskab med etablerede golfspillere.

I det kommende år fortsætter vi med at sætte fokus på undervisning samt indlemmelse af flere medlemmer i vores forening. De flere tilbud har betydet at Pan Golf gennem 2015 har oplevet en stigning i medlemmer hvilket betyder Pan Golf er i vækst og fokuserer hele tiden på at finde ny tiltag der er til gavn for vores medlemmer.

Pan Golf Logo

Hvor og hvornår

Følg med på Pan Golf News på Facebook hvor du kan finde senest nyheder og opdaterede spilledatoer.

Alle:

PRO-TRÆNING v/Smørum Golfklub
Se datoerne under menuen køb af Pro Træning Bemærk at det kræver tilmelding og egenbetaling

VINTER SIMGOLF

JULEFROKOST 2017
Dato ikke fastlagt endnu

Nybegyndere

For nybegyndere der ikke er tilknyttet en golfklub, arrangeres matches på mindre par 3 baner. Det finder typisk sted i Smørum Golfklub eller på andre baner i forbindelse med 18-huls matches. Her er der inden vi går på par 3 banen fokus på opvarmning på driving range samt lette øvelser på putting green. Det er muligt at leje golfudstyr til få penge.
Har du lyst til at prøve en runde golf for at se, om det skulle være noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte os på golf@panidraet.dk

Øvede

Der arrangeres 18-huller matches cirka hver 3. uge på forskellige baner på sjælland fra april til oktober
Kalenderen kan ses under fast gjorte opslag i Pan Golf News på Facebook

}

Stævner og events

Pan Golf Mandagsgolf

Mandagsgolf skifter mellem Par 3 for begyndere, intermediate banen og 9 huller langbane for DGU spillere.
Se mere og tilmeld dig her
 

Pan Golf for Alle

En gang om året afholder Pan Golf “Pan Golf for Alle”

Lørdag den 29. april 2017 afholder Pan Golf begynderdag. På denne dag får du som nybegynder en unik mulighed for at prøve spillet af. Professionel træner giver introduktion til spillet og øvede Pan Golfere står klar med en goodiebag og følger dig rundt på Par 3 banen. Er du allerede etableret golfspiller og øvet er ”Pan Golf for Alle” en fin mulighed til at se an om Pan Golf er noget for dig. Alle er mere end velkommen.

Læs mere og tilmeld dig her

Pan Golf Open

For første gang i Pan Golfs historie vil der i 2017 blive afholdt Pan Golf Open for DGU spillere.

Pan Golf Open finder sted lørdag den 3. juni 2017 i Harekær Golfklub.

Læs mere og tilmeld dig her

Pris

Prisen for medlemskab i Pan Golf er 100 kr halvårligt. Læs mere på bliv medlem

Derudover betales grundkontingentet for medlemskab af Pan Idræt: 340 kr. om året.

Har du fået lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere information: golf@panidraet.dk

Pan Golf Protræning

V/ Bue Jacobsen

Pan Golf har indgået en samarbejdsaftale med Smørum Golfklub. Vi kan derfor tilbyde træning til alle niveauer med Pro træner Bue Jacobsen til en helt særlig pris. Træningen kan kun købes, når du er medlem af afdelingen Pan Golf.

I 2016 fik vi som noget helt nyt mulighed for at tilbyde gratis Pitch & Putt spil til alle Pan Golf medlemmer. Tilbuddet gælder 1 time før hver træning.

Pitch & Putt 18-19 U/B

Pro træning 2017
v/ Bue Jacobsen (Smørum Golfklub)
Mandage fra kl. 19.00

24. april – Driver og køller på Driving Range (2 timer). Der bliver også mulighed for undervisning i jernslag
15. maj – Course Mangement (1 time) hvor Bue slår slagene og underviser i bane- og spilforståelse

29. maj – Indspil (1 time) på Indspilsbanen   
12. juni – Bunker (1 time) ved Indspilsbanen

26. juni – Putting (1 time) på puttebanen
17. juli  – Indspil (1 time) på Indspilsbanen

14. august – Course Mangement (2 timer) spil på 9 huller lang, hvor Bue underviser i bane- og spilforståelse undervejs
04. september – Jernslag på Driving Range (2 timer). Der bliver også mulighed for undervisning i driver og køller

Dine Pan Golf priser:

Køb og tilmelding

2 timer driving range kr. 175
1 time indspilsbanen/puttebanen kr. 85

Course Mangement 1 times lektion kr. 50 og 2 timers lektion kr. 100

Mød spillerne

 

|

Rikko C. Steengaard – har spillet golf siden juli 2014
“Jeg har et par gange prøvet at stå på en golfbane, og sporten har altid fascineret mig. Men jeg har aldrig tidligere undersøgt, hvordan jeg skulle komme igang.

I Pan Golf har jeg mødt mange dejlige golfspillere, som har hjulpet mig igang og introduceret mig til sportsgrenen. De tager med ud og spiller uanset niveau og underviser undervejs.

Idag kommer jeg med de andre i Pan Golf ud på banen, så ofte muligheden byder sig. Jeg elsker at være ude i naturen og slappe af, og kun tænke på golf og det næste slag.”

Anne Hjorth Christensen – har spillet golf siden 2003

“Golfspillet begyndte for mig ved et hyggeligt socialt arrangement, hvor nogen i mit netværk introducerede mig for golf. Jeg slog mange slag i starten… også ud i luften og tænkte at jeg kommer aldrig op til det lille flag meget langt væk. Men det gjorde jeg og blev fanget af spillet. Golf giver mig meget bl.a. det sociale, frisk luft, en god lang gå-tur, legen, præstationen og higen efter at det næste slag bliver det bedste.
Jeg har været medlem af Pan Golf siden den første sæson i 2007 og nyder at mødes med de andre til de årlige 18 hullers matcher, hvor vi spiller på forskellige golfbaner primært på Sjælland og har en hyggelig dag sammen.

Siden 2014 hvor Pan Golf for alvor introducerede Pan Golf for Alle har jeg været medarrangør til Par 3 bane matcher, hvor nye golfspillere kan få en forsmag på det herlige spil. At se glæden i en nybegynders øjne når de gode slag bliver slået, er det hele værd. Den gode følelse i kroppen, når man rammer spot on kan ikke beskrives, men skal opleves.”

FAQ og fordomme

Der er mange fordomme omkring golf. Tidligere har golf kun været for aldrende pensionister og velhavende folk fra whiskeybæltet. Sådan er det ikke mere. Golf er idag en allemandsport som nydes blandt unge som gamle og i alle samfundslag. For at skabe klarhed omkring eventuelle fordomme og myter omkring golfspillet har vi nedenfor prøvet at svare på nogle af de spørgsmål, som vi hører og som interesserede eller nybegyndere sidder inde med.

Nedenstående besvarer naturligvis ikke alle spørgsmål. Såfremt du brænder inde med spørgsmål er vi altid klar på at svare. Du er velkommen til at tage fat i styregruppen eller hvis du er ude på banen tage kontakt til dine medspillere.

Indhold
Hvordan kommer jeg igang med at spille golf i Pan Golf?
Skal jeg være medlem af en golfklub for at spille i Pan Golf?
Jeg har ikke noget udstyr, hvad gør jeg?
Er det dyrt at spille golf?
Hvad er et handicap?
Hvad er et DGU kort?

Hvordan kommer jeg igang med at spille golf i Pan Golf?
Er du interesseret i at spille golf, så hjælper vi dig gerne igang. Ved at kontakte styregruppen sørger vi for at du bliver hjulpet igang og bliver introduceret til sporten. Som nybegynder tager vi dig med ud på driving range hvor du får mulighed for at lære nogle grundlæggende teknikker til at slå til bolden. Herefter går vi ud på Smørums Par-3 bane – en pay & play bane hvor der er mulighed, ved betaling af et lille engangsbeløb, at komme ud at spille golf uden at have et medlemskab. Pan Golf har hen over sommeren planlagte par-3 runder hvor man vil spille med øvede golfspillere samt måske hilse på andre nybegyndere.

Én gang om året afholder Pan Golf “Golf dag for alle” hvor vi for interesserede har et udvidet tilbud og introduktion med blandt andet professionel træner.

For øvede der allerede har DGU kort og som ønsker at være medlem af Pan Golf kræver det et medlemskab gennem Pan Idræt. Medlemskabet koster i 2016 DKK 100 pr halvår. Eventuelle spørgsmål kan henvendes til styregruppen som gerne hjælper dig igennem og vil naturligvis byde dig velkommen samt give dig en introduktion til vores forskellige tilbud og aktiviteter.

Skal jeg være medlem af en golfklub for at spiller i Pan Golf?
Det er ikke nødvendigt at være medlem af en golfklub for at kunne være medlem af Pan Golf.

t

Styregruppen for Pan Golf

Mikkel Dresler

Mikkel Dresler

Formand

Birgitte Høg

Birgitte Høg

Økonomiansvarlig

Birthe Ross

Birthe Ross

Styregruppemedlem

Pernille Heinecke

Pernille Heinecke

Styregruppemedlem

Elisabeth Lynge

Elisabeth Lynge

Styregruppemedlem

Heidi Heinecke

Heidi Heinecke

Styregruppemedlem

Kontakt

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Du accepterer, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste side. mere information

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Du accepterer, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste side. Ønsker du helt at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser.

Luk