Om Linedance i Pan Idræt – Outliners

Outliners er en linedancegruppe for bøsser, og har eksisteret siden 2000. Gruppen startede med at danse i Bøssehuset på Christiania og har danset lidt forskellige steder efterfølgende.

Outliners danser linedance på alle niveauer – alt fra danse for nybegyndere til meget avancerede danse. Vi danser til al slags musik fra country til pop – der er ingen grænser for, hvad man kan danse til.

Undervisningen foregår således, at der instrueres i en dans, og derefter danser alle dansen. Det kræver ikke, at du har danset før, hvis du vil være med til at danse line dance – alle kan være med, og du behøver ikke at have en partner. Det er dog altid en fordel at være med fra sæsonstart, så man hurtigt lærer de grundlæggende danse og trin. Der er ingen regler mht. påklædning, men det er en stor fordel at have et par sko eller støvler med lædersål. Du kan også læse om Outliners på www.outliners.dk I forbindelse med afholdelse af konkurrencer følger vi IAGLCWDC’s regler.

Traditioner

I øjeblikket har vi følgende traditioner som man kan deltage i, hvis man har lyst og mulighed. Nytårskur (i stedet for julefrokost) som regel sidst i januar. Sommerfest ( afslutningsbal ) Gerne lige efter sidste danseaften i slutningen af maj/begyndelsen af juni. Copenhagen Pride har vi som gruppe deltaget i, de sidste par år. London. Vi har også de sidste par år som gruppe, taget nogle dage til London, hvor vi har deltaget i nogle arrangementer med/hos Cactus Club ( London gay linedancers )

p

Hvor og hvornår

Tirsdage – 19:00 – 22:00

Adresse: Vesterbro Ny Skole, Ny Carlsberg Vej 35 1760 København V, (Pige gymnastiksal (18 B)
(se på kort)

 

}

Pris

Du skal være medlem af Pan Idræt. Grundkontigent for medlemskab af Pan Idræt: 390 kr. om året.

Billeder

Styregruppen for Outliners

Arne Maarup

Arne Maarup

Formand og instruktør

E-mail – Tlf: 22 32 76 94

Kelvin Nielsen

Kelvin Nielsen

Økonomiansvarlig

E-mail Tlf: 30 50 11 82

Bo Mortensen

Bo Mortensen

Styregruppemedlem

Jens Bech Jensen

Jens Bech Jensen

Styregruppemedlem

Kontakt