Om Copenhagen Frontrunners

Copenhagen Frontrunners er Pan Idræts løbe & fitnesswalk-klub for alle LGBTQ+’ere i det Storkøbenhavnske område.

Udover at være organiseret under Pan Idræt, er vi også medlem af International Frontrunners, samt Dansk Atletik Forbund og DIF. Vores 140 medlemmer tæller både nybegyndere og mere rutinerede løbere og fitnesswalkere. Der er plads til alle, også til dig.

Vi har faste trænere og 5-6 hjælpetrænere tilknyttet.

Træningen

Vi træner fast hver tirsdag kl. 18.00 til 19.00. Træningen varierer fra gang til gang med fokus på intervaltræning og FitnessWalk. Alle kan være med. Du skal være omklædt og parat kl. 18.00. Der er omklædningsrum, bad og aflåst opbevaringsrum hos Boldklubben Skjold, P.H. Lings Alle 10, 2100 Københaven Ø, hvor vi starte og slutter.

Vi træner også om torsdagen fra 18.00 til 19.00 med fokus på længere løbedistancer.

Social

Det sociale er der selvfølgelig også plads til. Efter træning benytter vi cafeen ved Boldklubben Skjold. Vi arrangerer også fællesspisning ude i byen arrangeret af vores sociale udvalg. Større sociale aktiviteter som sommerfest, julefrokost og juleafslutning kan du også deltage i.

 

Hvor og hvornår

Vi løber og fitnesswalker fra Boldklubben Skjold, P.H. Lings Alle 10, 2100 København Ø. Du skal være omklædt og klar til start kl. 18. Der er omklædningsfaciliteter, bad og aflåst opbevaringsrum.

Tirsdage kl. 18.00 til 19.00 året rundt

Vi træner også om torsdagen fra 18.00 til 19.00 med fokus på længere distancer løb.

Løberuter og fitnesswalk-ruter:
Tirsdage løber vi omkring Fælledparken. Torsdage længere ruter.

}

Konkurrencer og events

 

Eksterne løb:

Copenhagen Frontrunners deltager hvert år i Royal Run, Etape København, DHL Stafetten, Copenhagen Half og Eremitageløbet og Pride Run, som vi selv arrangerer. Derudover deltager vi i EuroGames og GayGames. Skriv til lob@panidraet.dk, hvis du vil høre mere.

Copenhagen 2021 (EuroGames 2021)

I 2021 er sammen med resten af Pan Idræt medarrangører af EuroGames 2021 i København og Malmö som en del af mega-eventet Copenhagen 2021, der kombinerer EuroGames og WorldPride. Læs mere på copenhagen2021.com/EuroGames.

Vi har nedsat en gruppe i klubben, som arrangerer et særligt program for løbere med morgenløb, et dedikeret hotel for løbere, afterrun m.m.

Følg os og få de seneste planer og nyheder i forbindelse med den store begivenhed på:

Tid 12. – 22. august 2021 (EuroGames: 18. – 20. august 2021)
Sted København og Malmö — 5k/10k bliver omkring Kastellet, ½ maraton i Amager Strandpark, atletik på Østerbro Stadion
Praktisk Der vil være tilmelding på copenhagen2021.com fra december 2020.

Frivillige

Vil du være med til at styrke og dyrke fællesskabet i klubben, der hjælper og løfter opgaverne op til og og vores værtsrolle under EuroGames, sammen med dine holdkammerater og venner? Også venner, familie og allierede uden for klubben er mere end velkomne til at være med som frivillige.

Skriv det til EuroGames-gruppen her (under Contact Us).

Glæd dig desuden også til den store frivilligfest til september, der binder sløjfe på en sommer i regnbue-fællesskabets tegn.

Copenhagen 2021 logo

Pris

Kontingent til Copenhagen Frontrunners er på 400 kr. pr. år og dækker såvel løbe- som fitnesswalk-hold.  Der gives 50% i rabat efter 1. juli.

Derudover betales grundkontingentet for medlemskab af Pan Idræt: 390 kr. om året.

Holdbetalingen går blandt andet til betaling for omklædning- og mødefaciliteter ved Boldklubben Skjold, P.H Lings Alle 10, 2100 København Ø.

Du er velkommen til at være med til træningen 2 gange, inden du indmelder dig i vores løbe- og fitnesswalk-klub.

Løbeskole

Copenhagen Frontrunners starter løbeskoler to gange om året. I august og i marts (find invitationer på vores Facebook-side).

Løbeskolen er for dig, der over en 10 ugers periode ønsker at komme i gang med eller at forbedre dit løb sammen med andre LGBTQ+’ere i Pan Idræts løbeklub for LGBTQ+’ere i det Storkøbenhavnske område.

Vores erfarne instruktør Henrik har tilrettelagt et program, der tager hensyn til helt nye løbere og dem med lidt erfaring, som ønsker at forbedre deres løb og kondition.

Tid Tirsdage kl. 18.00 til 19.00
Sted Boldklubben Skjold, P.H Lings Alle 10, 2100 København Ø
Praktisk Mulighed for omklædning og opbevaring af tøj og tasker. Der er fællesspisning efter træning i kantinen hos Boldklubben Skjold for de, der har lyst. De to første træninger er gratis.

Vi starter og slutter sammen med de andre hold i Copenhagen Frontrunners. Normalt deltager i alt 50-70 løbere og fitnesswalkere hver tirsdag, og størstedelen bliver og spiser sammen efter træning. 

Har du spørgsmål, så skriv til lob@panidraet.dk eller brug “kontakt”-funktionen her på siden, og du vil blive kontaktet.

FitnessWalk-hold

Copenhagen Frontrunners tilbyder også FitnessWalk-hold. FitnessWalk er for dig, der ønsker at træne muskelgrupper som mave, lår, lægge og ryg samtidig med konditionsopbyggende interval gangtræning. Vi træner i forskellige tempi og forbedrer kredsløbet, lungefunktionen og øger udholdenheden. Vi arbejder med balance og styrker sener omkring led, så de bliver stærke og smidige. Måske døjer du med en skade, og vil gerne vedligeholde muskelmasse samt holde konditionen ved lige i skadesperioden uden at belaste knæ og led? På FitnessWalk-holdet får du en all-round træning af kroppen, som er med til at give velvære og få dig i bedre kondition uden at du overbelaster kroppens led.

Tid Tirsdage kl. 18.00 til 19.00
Sted Boldklubben Skjold, P.H Lings Alle 10, 2100 København Ø
Praktisk Mulighed for omklædning og opbevaring af tøj og tasker. Der er fællesspisning efter træning i kantinen hos Boldklubben Skjold for de, der har lyst. De to første træninger er gratis.

Vi begynder og slutter samtidig med løbeholdene i Copenhagen Frontrunners og bruger også Fælleparken som vores base.

+

Buddy-ordning for nye løbere og international kontakt

For at sikre, at alle nye løbere bliver godt introduceret til Copenhagen Frontrunners, har vi en buddy-ordning.

For alle nye kvindelige løbere, vil Christina være behjælpelig på: cb1732@yahoo.dk

Tilsvarende kan alle nye mandlige løbere kontakte Jean på: jeansjoegren@gmail.com

For any international Frontrunner or LGBTQ+ sport related questions, please contact Carsten on: lob@panidraet.dk

Billeder

Styregruppen for Copenhagen Frontrunners

Tommy Kristoffersen

Tommy Kristoffersen

Formand

Carsten Lind

Carsten Lind

Økonomiansvarlig

Mette Barrit

Mette Barrit

Styregruppemedlem

Elmer Thomsen

Elmer Thomsen

Eventansvarlig

Jakob Jensen

Jakob Jensen

Ansvarlig Trænergruppe

Kontakt

Fotopolitik

Copenhagen Frontrunners er en del af foreningen Pan Idræt og deraf underlagt retningslinjer og politikker udstukket af Pan Idræt, herunder også fotopolitikken.

https://panidraet.dk/da/om-pan-idraet/politikker/fotopolitik/

Idet vi er en LGBT+ klub kan der være behov for skærpet beskyttelse af den enkelte, hvorfor vi som klub, har skærpede retningslinjer omkring brug af fotos og videomateriale.

Som nuværende eller tidligere medlem af Copenhagen Frontrunners er du forpligtet af klubbens skærpede politik på området.

I klubben har vi en lukket gruppe på Facebook, en åben gruppe på Facebook, en Instagram profil og materiale på Pan Idræts hjemmeside.

Fælles for alle 4 platforme gælder:

  • Vi varsler når der tages billeder og sikrer os at alle tilstedeværende har hørt og opfattet varslingen.
  • Varsling SKAL indeholde information om den intentionerede brug at billedet/filmen.
  • Vi sørger for, at de der ikke ønsker at være med på billedet/filmen, har mulighed for, både tids- og pladsmæssigt, at flytte sig. Dette uden unødig opmærksomhed på deres valg.
  • Afbillede personer har ret til at få slettet/fjernet fotos/videoer hvoraf de fremgår.
  • Ved udarbejdelse af særligt materiale til promovering og reklame, hvor mere planlægning end et øjebliksbillede kan forventes at kræve, varsles fyldestgørende og i god tid – minimum 1 uge.

Særligt for den åbne Facebook gruppe, Instagram og Pan Idræts hjemmeside

  • Al upload af fotos og/eller videoer sker med tydeligt mundtligt samtykke.
  • Varslingen skal indeholde specifik information om at materialet vil være offentligt tilgængeligt.
  • Vi tagger aldrig personer på fotos eller i videoer.
  • Brug af modelfotos anvendes i det omfang det giver ligeså god mening som brug af materiale med ægte medlemmer.

Ved spørgsmål rettes henvendelse til styregruppen for Copenhagen Frontrunners – se kontaktinformationer på denne side.

l