Om Copenhagen Frontrunners

Copenhagen Frontrunners er Pan Idræts løbe- & FitnesWalk klub for alle LGBTQ+ i det storkøbenhavnske område. Vores mere end 180 medlemmer og tæller både nybegyndere og mere rutinerede løbere. Der er plads til alle, også til dig.

Vi træner typisk opdelt i forskellige hold, så alle kan være med. Hvert hold bliver ledet af trænere, så træningen er effektiv og målrettet. Du kan prøve forskellige hold, og hvis du er i tvivl, kan du bede vores ambassadører om råd til, hvad du bør vælge.

Efter træning har vi ofte fællesspisning hos BK Skjold eller tager ud at spise. Derudover er der større sociale arrangementer som sommerfest, julefrokost og nytårskur.

Vi er organiseret under Pan Idræt. Vi er medlem af International Frontrunners og Dansk Atletik Forbund (DAF).

Hvor og hvornår

 

Vi træner fast hver tirsdag kl. 18.00 til 19.00 (undtagen i juli og mellem jul og nytår) med udgangspunkt i BK Skjold,Per Henrik Lings Allé 10, 2100 København Ø – lige bag Østerbro Stadion. Vi træner typisk i Fælledparken og de omkringliggende områder.

Der er omklædningsrum, bad og aflåste opbevaringsrum til tasker og tøj i. Du skal være omklædt og parat kl. 18.00.

Udover tirsdags-træningen er der ofte pop-up-løbeture, som bliver slået op i vores lukkede Facebook-gruppe. Du er også velkommen til selv at lave et arrangement og få nye løbe-buddies.

}
kort

Hold

Vi træner typisk opdelt i forskellige hold, så alle kan være med. Hvert hold bliver ledet af trænere, så træningen er effektiv og målrettet. Vi har p.t. disse hold:

🟢 Grønt hold er for dig, der har lyst til at løbe en tur i et roligt tempo. Fokus er på det sociale og at sikre en fast ugentlig træning.

🔵 Blåt hold er for dig, der gerne vil holde formen vedlige og gerne udvikle sig. Holdet er for dig som allerede kan løbe 5 km uden for mange problemer.

🔴 Rødt hold er for dig, der i forvejen løber mindst to gange om ugen. Du bliver udfordret ud over din hverdagstræning og får mulighed for at forbedre dit løb.

🏃‍♀️ Kvindeholdet er for alle. Træningen differentieres og tilrettelægges, så alle får noget ud af det i en sjov og social ramme.

🎽 Fitnesswalk er for dig, der ønsker at træne muskelgrupper som mave, lår, lægge og ryg, kombineret med konditionsopbyggende interval-gangtræning.

Konkurrencer og events

Copenhagen Frontrunners deltager hvert år i forskellige løb som f.eks. 

 • Royal Run 
 • Etape København
 • DHL Stafetten
 • Copenhagen Half
 • Eremitageløbet 
 • Pride Run

Pride Run gennemføres i forbindelse med Copenhagen Pride og arrangeres af os selv. Derudover deltager vi i EuroGames og GayGames. Skriv til loeb@panidraet.dk og følg os på Facebook eller Instagram, hvis du vil høre mere.

Pris

Kontingent til Copenhagen Frontrunners er på 400 kr. pr. kalenderår og dækker såvel løbe- som fitnesswalk-hold.  Der gives 50 % i rabat efter 1. juli.

Derudover betales grundkontingentet for medlemskab af Pan Idræt: 390 kr. pr. kalenderår. Der gives 50 % i rabat efter 1. juli.

Holdbetalingen går blandt andet til betaling for uddannelse af trænere og omklædnings- og mødefaciliteter ved BK Skjold, Per Henrik Lings Allé 10, 2100 København Ø.

Løbeskole

Copenhagen Frontrunners starter løbeskoler en til to gange om året (find invitationer på vores Facebook-side).

Løbeskolen er for dig, der – sammen med andre LGBTQ+’ere – over en 10 ugers periode ønsker at komme i gang med eller vil forbedre dit løb.

Vores erfarne instruktører har tilrettelagt et program, der tager hensyn til helt nye løbere og dem med lidt erfaring, som ønsker at forbedre deres løb og kondition. Ved afslutningen af løbeskolen vil der være en glidende overgang til de andre hold.

Ligesom de normale løbehold mødes vi tirsdage kl. 18-19 ved BK Skjold, Per Henrik Lings Allé 10, 2100 København Ø.

FitnessWalk-hold

Copenhagen Frontrunners tilbyder også fitnesswalk. Holdet er for dig, der ønsker at træne muskelgrupper som mave, lår, lægge og ryg samtidig med konditionsopbyggende interval-gangtræning i forskellige tempi. Nogle træner på fitnesswalk-holdet, fordi de har en skade og vil undgå at belaste knæ og led, mens andre vælger holdet på grund af kombinationen af muskeltræning, motion og godt samvær.

Ligesom løbeholdene mødes vi tirsdage kl. 18-19 ved BK Skjold, P.H. Lings Alle 10, 2100 København Ø.

+

Billeder

Styregruppen for Copenhagen Frontrunners

Tommy Kristoffersen

Tommy Kristoffersen

Formand

Carsten Lind

Carsten Lind

Økonomiansvarlig

Jakob Jensen

Jakob Jensen

Ansvarlig Trænergruppe

Elleke Bosman

Elleke Bosman

Styregruppemedlem

Tine Friis Hansen

Tine Friis Hansen

Styregruppemedlem

Antonio Cefalo

Antonio Cefalo

Kommunikationsansvarlig

Kontakt

Fotopolitik

Copenhagen Frontrunners er en del af foreningen Pan Idræt og deraf underlagt retningslinjer og politikker udstukket af Pan Idræt, herunder også fotopolitikken.

https://panidraet.dk/da/om-pan-idraet/politikker/fotopolitik/

Idet vi er en LGBT+ klub kan der være behov for skærpet beskyttelse af den enkelte, hvorfor vi som klub, har skærpede retningslinjer omkring brug af fotos og videomateriale.

Som nuværende eller tidligere medlem af Copenhagen Frontrunners er du forpligtet af klubbens skærpede politik på området.

I klubben har vi en lukket gruppe på Facebook, en åben gruppe på Facebook, en Instagram profil og materiale på Pan Idræts hjemmeside.

Fælles for alle 4 platforme gælder:

 • Vi varsler når der tages billeder og sikrer os at alle tilstedeværende har hørt og opfattet varslingen.
 • Varsling SKAL indeholde information om den planlagte brug af billedet/videoen.
 • Vi sørger for, at de der ikke ønsker at være med på billedet/videoen, har mulighed for, både tids- og pladsmæssigt, at flytte sig. Dette uden unødig opmærksomhed på deres valg.
 • Afbillede personer har ret til at få slettet/fjernet fotos/videoer, hvor de er med.
 • Ved udarbejdelse af særligt materiale til promovering og reklame, hvor der kræves mere planlægning end et øjebliksbillede, varsles fyldestgørende og i god tid – minimum 1 uge.

Særligt for den åbne Facebook gruppe, Instagram og Pan Idræts hjemmeside

 • Al upload af fotos og/eller videoer sker med tydeligt mundtligt samtykke.
 • Varslingen skal indeholde specifik information om at materialet vil være offentligt tilgængeligt.
 • Vi tagger aldrig personer på fotos eller i videoer.
 • Brug af modelfotos anvendes i det omfang det giver ligeså god mening som brug af materiale med rigtige medlemmer.

Ved spørgsmål rettes henvendelse til styregruppen for Copenhagen Frontrunners – se kontaktinformationer på denne side.

l