Om Pan Volleyball

 

Pan Volleyball handler om sport og fællesskab. Alle er velkommen, uanset, hvor meget man kender til sporten i forvejen. Vi er her dog for at spille volleyball, så vi forventer at du gøre en indsats for at lære spillet, hvis du ikke allerede kan, vi hjælper dig selvfølgelig på vej.

Vi er en meget inkluderende klub, så det betyder ingen ting hvad baggrund du kommer med, eller hvor du kommer fra. Vi bekymre os ikke om hvilket volleyball kvalifikationer du har, din alder, køn, seksualitet, religion, etnicitet, eller hvad ellers tænkes kan.

Vi har ingen faste hold, og ingen mødepligt. Det betyder at folk kan komme så meget eller så lidt de har lyst og tid til. Man behøver heller ikke komme alle de dage på ugen vi har træning. Vi varmer op som en store gruppe og danner hold hver gang af de medlemmer som møder op de enkelte gange. Det betyder at der altid er plads til alle.

Vores træner sørger for at man kan udvikle sig i sit eget tempo, men ellers forsøger vi at undervise hinanden så godt vi kan.

Vi har 4 trænings dage hver uge, hvoraf 1 dag er indendørs Beach Volleyball. De som har lyst til at være sociale efter træning, kan drikker en øl eller sodavand sammen. Vi prioriterer det sociale højt både indenfor og udenfor banen. Udover diverse spontane arrangementer, holder vi en årlig julefrokost og sommerfest.

Har du lyst til at se om Pan Volleyball er noget for dig, så send en mail. Vi lover at tage godt imod dig. Vi glæder os til at spille sammen med dig!

p

Hvor og hvornår

Vi træner i fem forskellige haller, 4 gange ugentlig. Hhv. Hafnia Hallen, Valby Hallen, DGI-Byen og Ryparken Idrætsanlæg.

De 2 sæsoner løber fra september til december og januar til august.

Det er vigtigt at du kontakter os før du kommer, så send en mail til os, så vi kan tage godt imod dig. Det gør du ved at skrive til os på volleyball@panidraet.dk.

}

Pris

Kontingentet for Pan Volleyball er: 300 kr. per halvår.

Derudover koster et basismedlemskab hos Pan Idræt: 390 kr. per helår.

Styregruppe for Pan Volleyball

Peter Schwennesen

Peter Schwennesen

Formand

Clara Grijalvo Jakobsen

Clara Grijalvo Jakobsen

Finans

Rydell Dumon

Rydell Dumon

Observer

Angel Gonzalez Valverde

Angel Gonzalez Valverde

Styregruppe medlem

Henrik Block Jepsen

Henrik Block Jepsen

Observer

Trænere

Alex

Alex

Angel

Angel

Er du interesseret i at være med?

Så kontakt os for prøvetræninger på:

volleyball@panidraet.dk